Dierendagfestijn bij Willemse dierenvoeders

28 september 2015 om 00:00 Ondernemend

VIJFHUIZEN Op Dierendag, zondag 4 oktober, viert de grootschalige dierenwinkel Willemse dierenvoeders op bijzondere wijze dierendag. Tijdens dit festijn zijn er volop activiteiten en spectaculaire aanbiedingen. Geniet bijvoorbeeld van een adembenemende roofvogelshow! Probeer eens een kerkuil terug te roepen, een bosuil terug te fluiten of 'konijn te spelen' voor een roodstaartbuizerd. Kom langs tijdens de shows om 11.30 en 13 uur.

En nog meer actie bij de demonstraties met speurhonden, om 12 en 14 uur. Maak op een spectaculaire manier kennis met het werk van speurhonden. Neem op deze zondag ook je huisdier mee naar de winkel en laat tussen 11:00 en 15:00 uur een gratis foto maken door een professionele dierenfotograaf.

Voor de jonge huisdierbezitters (kinderen tot 12 jaar) is er een huisdierenkeuring. Neem je huisdier mee voor deze keuring door de Pets Health dierenarts. Overigens is er voor kinderen nog veel meer te doen. Zij kunnen gratis ponyrijden op fjordenpaarden van de Cruquiushoeve, tussen 11.00 en 15.00 uur. Of ze laten zich schminken als hun favoriete dier of gaan lekker springen op een groot springkussen. Vergeet ook de knuffelhoek met konijnen niet en doe mee aan de puzzeltocht door de winkel!

En terwijl de kids zich prima vermaken, kun je onder het genot van een kop koffie al je vragen stellen aan de diverse voedingsdeskundigen die op deze zondag in de winkel aanwezig zijn. En profiteer tijdens dit dierendagfestijn natuurlijk ook van spectaculaire aanbiedingen!

Kortom, een geweldige dag voor het hele gezin, inclusief het huisdier. Iedereen is op zondag 4 oktober vanaf 11.00 uur van harte welkom!

Willemse dierenvoeders is een grootschalige dierenwinkel met een uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden. De winkel in Vijfhuizen is gevestigd aan de Vijfhuizerdijk 72 en heeft ook een eigen Pets Health dierenkliniek.

Kijk ook op www.willemsedierenvoeders.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie