Internationale barbecue-wedstrijd in Haarlemmermeerse Bos

29 september 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Maar liefst 42 barbecue-teams van over de hele wereld nemen het in het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 oktober tegen elkaar op tijdens de derde editie van de BBQ Society Cook-Off, een van de grotere barbecue-wedstrijden in Europa. Voor de Nederlandse teams staat veel op het spel. Tijdens deze laatste wedstrijd van het seizoen wordt bekend wie zichzelf Nederlands Kampioen BBQ 2015 mag noemen.

Bezoekers zijn het hele weekend van harte welkom in het Haarlemmermeerse Bos. Op zondag 11 oktober kan er vanaf 12 uur ook geproefd worden, nadat de teams hun kookkunsten aan de jury gepresenteerd hebben.

Voor het derde jaar op rij wordt deze barbecuewedstrijd in Amerikaanse stijl gehouden. Het barbecue genootschap is een van Nederlands grootste fora voor barbecue-­liefhebbers. Teams van over de hele wereld, waaronder de Dutch BBQ Crew (wereldkampioen 2015 Whole Hog, hele varkens grillen), Miss Piggy's (Europees kampioen) en The Smokey Bandits (huidige Nederlands Kampioen) nemen het tegen elkaar op tijdens de BBQ Society Cook­-off.

Kijk voor meer informatie op www.bbqsociety.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie