De Grote Prijs van de Bollenstreek in Duycker

29 september 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 25 september 2015 - Op zaterdag 3 oktober gaat De Grote Prijs van de Bollenstreek van start met de eerste voorronde in Duycker. In totaal strijden er deze avond vijf bands om een felbegeerd plekje in de finale. De deuren openen om 20:30. Kaarten kosten €5,- incl. in de voorverkoop en €5,- incl. aan de deur.

Duycker verwelkomt de artiesten en bezoekers op 3 oktober voor de eerste voorronde van De Grote Prijs. Daarna strijden artiesten op meerdere plekken in de regio voor een plek in de finale die op 20 december plaatsvindt in Gebr. De Nobel in Leiden. De andere voorrondes vinden plaats in: Qbus (Leiden), Solution (Hillegom), Ex-Voto (Voorhout), Fascinus (Sassenheim), Scum (Katwijk) en de finale vindt plaats bij de Gebroeders Nobel te Leiden.

De bands die 3 oktober te zien zijn:

- Magnavox Radio

- Poldabwoi

- The Timers

- Tobyfour

- Static Moment

OPEN: 20.30 | AANV: 21.00 | VVK: €5,- incl. | DEUR: €5,- incl. | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie