Erwin Nyhoff Plays The Boss in Duycker

29 september 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 25 september 2015 - Op donderdag 8 oktober brengt Erwin Nyhoff een ode aan Bruce Springsteen. Hij speelt verschillende covers van The Boss. De deuren gaan om 20:00 uur open. Kaarten kosten €15,- incl. in de voorverkoop en €17,50 incl. aan de deur. Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland weet heel Nederland wat Erwin Nyhoff in huis heeft: ijzersterke covers van zijn muzikale held Bruce Springsteen, oftewel: The Boss.

Erwin Nyhoff

Erwin Nyhoff veroverde in het begin van de jaren negentig de Nederlandse poppodia met de nederpop-klassieker 'You Still Think'. Hij was frontman van The Prodigal Sons en speelde op alle grote podia in Nederland, inclusief Lowlands en Pinkpop. Daarnaast verzorgden The Prodigal Sons het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette. Zij gaven honderden concerten in Nederland, maar op een gegeven moment waren ze uitgespeeld.

Erwin Nyhoff besloot om verder te gaan als solo artiest. Toen hij meedeed aan The Voice kreeg heel Nederland kippenvel tijdens zijn blind audition. Uiteindelijk schopte hij het tot de finale, waarna zijn carrière als muzikant weer een boost kreeg. Erwin Nyhoff is een rasechte muzikant die zijn muziek met veel passie brengt.

OPEN: 20.00 | AANV: 21.00 | VVK: €15,- incl. | DEUR: €17,50 incl. | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie