De Dijk 15 oktober in Duycker

29 september 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 25 september 2015 - Op donderdag 15 oktober speelt De Dijk in Ducyker! Na een 'Dijkloos' jaar in zijn ze weer helemaal terug van weggeweest en zitten ze weer vol energie. De laatste kaarten voor het concert zijn in de verkoop. De deuren zijn om 20:00 geopend en kaarten kosten €27,50 exclusief €1,- servicekosten.

Het is de vierde keer dat De Dijk in Duycker speelt. Eerdere shows waren in rap tempo uitverkocht. Het beloofd weer een geweldige avond te worden met klassiekers als 'Bloedend Hart', 'Als Ze Er Niet Is' en 'Binnen Zonder Kloppen'.

In de afgelopen 33 jaar brachten de mannen maar liefst 20 albums uit, sleepten zij talloze prijzen in de wacht en tourden zij onvermoeibaar het land door. Maar de heren van De Dijk zijn gelukkige verre van versleten! Met hun mix van soul, blues, rock en chansons heeft De Dijk al heel wat teweeggebracht in het Nederlandse muzieklandschap.

Na in 2013 een jaar rust te hebben ingelast zitten ze weer bomvol nieuwe energie om zalen plat te spelen met hun oneindige lijst klassiekers. En ze hebben zin om 2015 te rocken met De Dijk, zoals Huub van der Lubbe wijs sprak 'Dat is toch wel het echte werk,' en zoals altijd heeft hij gelijk!

De Dijk menu

De Beul serveert deze avond een speciaal 'De Dijk menu' in het Duyckercafé, voorafgaand aan het concert. Koop snel een ticket voor het menu via de website. Voor €12,50 heeft u keuze uit de volgende gerechten:

- Hoofddorp Fried Chicken met huisgemaakte friet en jalopeno hot saus.

- Pompoen burger met huisgemaakte friet en citroen mayonaise.

- Chili van sucade en chocola geserveerd met rijst

De Dijk afterparty met Clever Sessions

Na afloop van het concert van De Dijk is er in het Duyckercafé een zinderende jamsessie tijdens de Clever Sessions, waar professionele muzikanten met elkaar gaan jammen. De Clever Sessions starten om 23:00 uur en ook deze editie een genot voor iedere muziekliefhebber.

OPEN: 20.00 | AANV: 21.00 | Kaarten: €27,50 excl. €1,- servicekosten | www.duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie