Griekspoor in finale vitaalste bedrijf West-Nederland

8 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP Civieltechnisch bedrijf Griekspoor uit Nieuw-Vennep is een van de drie finalisten van de ElkeDagBeterAward. Met twee andere ondernemers strijdt het bedrijf om de titel vitaalste bedrijf van West-Nederland. Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband maakt woensdag 14 oktober, tijdens de Week van de Ondernemer in Rotterdam, bekend welke ondernemer de ElkeDagBeterAward West-Nederland mee naar huis mag nemen.

De ElkeDagBeterAward is de prijs voor het bedrijf dat het best met zijn medewerkers omgaat als het gaat om investeren in vitaliteit. Naast civieltechnisch bedrijf Griekspoor uit Nieuw-Vennep zijn ook consultancybureau UNC Plus Delta uit Amstelveen en marktonderzoeksbureau SKIM uit Rotterdam genomineerd.

De drie bedrijven scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om vitaliteit (gezondheid van de werknemers), mobiliteit (stappen maken binnen de onderneming) en excelleren (het beste uit medewerkers halen). "Een werkgever speelt een belangrijke rol in de gezondheid van zijn werknemers", weet juryvoorzitter Van den Hoogenband. "Natuurlijk door een gezonde lunch aan te bieden en te voorkomen dat mensen te lang achter een computer zitten. Maar ook rust is heel belangrijk. Werkgevers die daarvoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers."

De winnaar van de ElkeDagBeterAward West-Nederland neemt het aan het einde van het jaar op tegen de vitaalste bedrijven van de regio's Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland.

De ElkeDagBeterAward is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie