Lichtzwaard

10 september 2015 om 00:00 Nieuws

Mocht er ooit buitenaards leven opdagen, dan acht ik de kans groot dat de aliens het eerst op Hoofddorp afkomen. De lichtzee bij Schiphol, de drie Calatrava- bruggen en sinds kort ook nog eens het lichtzwaard op de rotonde bij De Eilanden - allicht dat zoiets de aandacht trekt.

Voor hetzelfde geld is het al zover, maar hebben we nog niets door. Nou moet je voor dat laatste als huis aan huis-blad altíjd oppassen. Voor je het weet, word je voor sufferdje uitgemaakt. Daarom heb ik een heuse primeur voor u, rechtstreeks van ufomeldpunt.nl: op 5 januari 2015 is om 21.30 uur vanaf Skagerrak een rode bol waargenomen. Hij vloog direct na verschijning horizontaal en zonder geluid weg. Waarom het maar bij één waarneming gebleven is? Tsja. Om Darth Vader te quoten: "I find your lack of faith disturbing."

Ik denk dat ze in afwachting van het lichtzwaard al die tijd wat zijn blijven rondcirkelen. Nu het zover is, zullen ze zeker gaan landen. Vergeet ondertussen niet welke krant er als eerste mee kwam.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie