13 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

    Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol voor 26ste keer beste Europese luchthaven volgens Britse zakenreizigers.

Amsterdam Airport Schiphol is verkozen tot de winnaar van de Business Traveller Award door Britse zakenreizigers. Het is de 26ste keer dat Schiphol de beste is in de categorie 'Best European Airport'.

Maarten de Groof, Vice President & CCO Schiphol Group: "We zijn verheugd dat Britse zakenreizigers ons opnieuw, voor de 26ste keer, de beste luchthaven van Europa vinden. Tussen Schiphol en Groot Brittannië gaan dagelijks 125 vluchten naar 26 luchthavens in de UK. Groot Brittannië was in 2014 onze grootste bestemming met 8,2 miljoen passagiers. Zakenreizigers uit Groot Brittannië vormen daarbinnen een hele belangrijke doelgroep voor de Mainport Schiphol."

Schiphol verbouwt, vernieuwt, verbindt

Om haar positie te versterken en de reizigers en luchtvaartmaatschappijen een topproduct te kunnen blijven bieden, investeert Schiphol fors in de infrastructuur. Zo is er sinds dit jaar een Centrale Security waardoor passagiers sneller en comfortabeler hun reis kunnen vervolgen en wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van Lounge 2 waarbij ook de passagier en zijn comfort centraal staat.

Business Traveller Award

Jaarlijks kiezen de Britse lezers van het magazine Business Traveller de winnaars van de Business Traveller Awards. Het magazine bestaat sinds 1976 en is een autoriteit op het gebied van informatievoorziening voor zakelijke reizigers over heel de wereld.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Mediarelaties van Schiphol Group, telefoon 020 - 601 26 73, e-mail press@schiphol.nl mailto:press@schiphol.nl.

Met 55 miljoen passagiers en 1,6 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2014 vijfde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en derde in vrachtvolume.103 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met 319 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee één van de belangrijkste mainports of hubs van Europa en één van de twee Europese thuisbases van Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven zijn circa 65.000 mensen werkzaam.

Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. De ambitie van Schiphol Group is om Schiphol te ontwikkelen tot Europe's Preferred Airport: de voorkeursluchthaven voor reizigers, airlines en logistieke dienstverleners. Zie http://www.schiphol.nl http://www.schiphol.nl

Als u niet langer persberichten van Schiphol Group wilt ontvangen, kunt u zich uitschrijven via onderstaande link: Uitschrijven Persberichten Schiphol Group http://cws.huginonline.com/S/132864/unsubscribe_dutch.html

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie