15 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

Nu online muziek aanleveren bij Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer

Haarlemmermeer, 15 oktober - PC Hooft, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, heeft 'PC Hooft Muziek Online' ontwikkeld. Hiermee wordt het voor nabestaanden heel gemakkelijk om online muziek samen te stellen, te downloaden en vervolgens aan te melden voor de uitvaartplechtigheid. Deze dienst is niet alleen beschikbaar voor uitvaarten van PC Hooft, maar ook voor die van collega-uitvaartondernemers.

De uitvaartondernemers kunnen de nabestaanden via inloggegevens toegang geven tot https://www.pc.nl/locaties/muziek of samen met hen kijken naar de volgorde van de muziek. Bij inloggen worden er drie opties aangeboden. Zo kan er gekozen worden voor het muziekboek van PC Hooft, een eigen muziekbestand uploaden of zelf muziek aanleveren op de betreffende vestiging.

Als nabestaanden op zoek zijn naar een muzieknummer, kan dat gevonden worden in het muziekboek van PC Hooft. In het muziekboek staan ongeveer 6.000 muzieknummers en regelmatig worden nieuwe nummers toegevoegd. Ook kunnen nabestaanden de nummers 30 seconden beluisteren om te zien of het de juiste versie betreft. Als de nabestaanden zelf al in het bezit zijn van een muziekbestand, kunnen zij deze op het online platform uploaden en de nummers in de goede volgorde zetten. Daarnaast blijft gewoon de mogelijkheid bestaan om op locatie muziek op een cd of een usb-stick aan te leveren. Een combinatie van deze drie opties is ook mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat tijdens een plechtigheid de muziek compleet en in de juiste volgorde wordt gespeeld, moet deze de werkdag voor de plechtigheid, voor 12.00 uur, bij 'PC Hooft Muziek Online' binnen zijn. Dan wordt de muziek automatisch verzonden en wordt het muzieksysteem klaargezet.

Met deze service beoogt PC Hooft de klant nog beter van dienst te zijn, uit ervaring blijkt nl. dat nabestaanden muziek graag rustig vanuit huis en digitaal willen aanleveren.

De uitvaart zoals u die voor ogen heeft

PC Hooft, al ruim 85 jaar de vertrouwde verzekeraar en verzorger van uitvaarten. Wij bieden onze dienstverlening vanuit eigentijdse en voor de gelegenheid sfeervol ingerichte uitvaartcentra in Noord-, Zuid-Holland en Flevoland. Daarnaast exploiteert en beheert PC Hooft diverse crematoria en begraafplaatsen. Met onze ruime ervaring en alle beschikbare locaties zijn wij in staat om altijd de uitvaart te verzorgen zoals u die voor ogen heeft. 

---------------------

Bijlagen

PC Hooft

Hyperlink

---------------------

Noor voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Dingemans, Marketingmanager PC Hooft, 020 - 580 5000.

---------------------

Wilt u geen e-mail meer van ons ontvangen, klik hier om uit te schrijven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie