Nicky Westerhof verlaat Adamas Inloophuis

15 oktober 2015 om 00:00 Voorpagina

NIEUW-VENNEP Ze wil haar horizon verbreden en nieuwe stappen maken in haar ontwikkeling. Nicky Westerhof, coördinator van het Adamas Inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten, heeft onlangs bekend gemaakt te vertrekken per 1 januari.

"Ik ben helemaal verweven met het Inloophuis, de organisatie en de mensen. En dat zal altijd zo blijven. Dit is ook geen gewone baan. Het zit echt in je hart. Eigenlijk ben ik ook wel blij dat ik nog tweeëneenhalve maand heb voor het zover is. Het valt me moeilijker dan verwacht", laat de 31-jarige Westerhof weten, die in haar eigen familie te maken had met kanker en zelf op jonge leeftijd preventief haar borsten liet verwijderen.

Ze wil nog veel leren, doen en ontdekken. Haar collega's bij het Adamas Inloophuis reageerden vol begrip over haar keuze. "Ze vinden mijn vertrek een gemis, wat ik ervaar ik als een enorm compliment. Maar ik voel dat dit voor mij op dit moment de goede stap is," vertelt Westerhof. Jarenlang was Westerhof het gezicht naar buiten van het inloophuis. Ze gaf het meer bekendheid en wierf op vele manieren succesvol fondsen.

Vier jaar geleden toen ze bij het Adamas Inloophuis begon, startte ze tegelijkertijd haar eigen bedrijf NIK Communicatie & Events. Ze wil zich de komende tijd meer richten op haar bedrijf en het verder uitbouwen. "Ook wil ik me met mijn zusje Suzanne toeleggen op een nieuw maatschappelijk initiatief. Meer kan ik er nog niet over zeggen. We willen eerst toetsen of het haalbaar is."

De komende maanden zal ze het nog druk hebben. Er staan nog verschillende evenementen gepland, waar ze bij zal zijn. De plannen voor het nieuwe jaar worden verder uitgewerkt en Westerhof wil nog even op vakantie in november. Ook zal ze haar werk nu gaan overdragen. Wie haar opvolger wordt, is vooralsnog niet bekend. Iedereen die serieus geïnteresseerd is, kan contact opnemen met het Adamas Inloophuis voor een functieprofiel.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie