Hoofddorpse starter Frontvisier direct door naar landelijke finale

15 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

Eric Reversma, zelfstandig ondernemer en eigenaar van Frontvisier Training & Adviesbureau, won woensdagavond 14 oktober tijdens het Startersplatform Haarlemmermeer de 'Wildcard TNE2015'. Als winnaar van de pitchronde is hij rechtstreeks doorgedrongen tot de finale van The Next Entrepreneur verkiezing begin december. Samen met 49 andere finalisten strijdt hij voor de felbegeerde titel. The Next Entrepreneur verkiezing is een gezamenlijk landelijk initiatief van de Rabobank en MKB Nederland om startend ondernemerschap te stimuleren.

Fabian Nagtzaam, directeur MKB Noord Holland, onderbouwt de keus voor winnaar Eric Reversma: 'Eric begon zijn pitch met een vraag aan de aanwezige gasten, waardoor hij meteen hun aandacht had. Verder wekte hij vertrouwen door het benoemen van enkele opdrachtgevers en straalde hij authenticiteit uit. Ik twijfel er niet aan dat hij staat voor zijn dienstverlening'.

Frontvisier Training & Adviesbureau helpt zelfstandig ondernemers en medewerkers van organisaties bij het (door) ontwikkelen en borgen van verkoopvaardigheden en - competenties. En nog belangrijker, hoe toe te passen in hun dagelijkse praktijk. 'Ieder individu is uniek en dit vraagt om een unieke persoonlijke aanpak. Ik zorg ervoor dat nieuw aangeleerd verkoopgedrag echt in het DNA van de verkoper gaat zitten', verklaart Eric Reversma.

Het Startersplatform Haarlemmermeer 2015 was een groot succes.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie