Hoofddorpse Frontvisier kanshebber landelijke award

19 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Eric Reversma, zelfstandig ondernemer en eigenaar van Frontvisier Training & Adviesbureau, won woensdagavond 14 oktober tijdens het Startersplatform Haarlemmermeer de 'Wildcard The Next Entrepreneur 2015'. Als winnaar van de pitchronde is hij rechtstreeks doorgedrongen tot de finale van The Next Entrepreneur verkiezing begin december. Hij is daarmee één van de ruim zestig starters die kans maken op deze felbegeerde award. The Next Entrepreneur verkiezing is een gezamenlijk landelijk initiatief van de Rabobank en MKB Nederland om startend ondernemerschap te stimuleren.

Fabian Nagtzaam, directeur MKB Noord Holland, onderbouwt de keus voor winnaar Eric Reversma: 'Eric begon zijn pitch met een vraag aan de aanwezige gasten, waardoor hij meteen de aandacht van de zaal had. Verder wekte hij vertrouwen door het benoemen van enkele opdrachtgevers en straalde hij authenticiteit uit. Ik twijfel er niet aan dat hij staat voor zijn dienstverlening'.

Frontvisier Training & Adviesbureau helpt zelfstandig ondernemers en medewerkers van organisaties bij het (door) ontwikkelen en borgen van verkoopvaardigheden en - competenties. En nog belangrijker, hoe toe te passen in hun dagelijkse praktijk. 'Ieder individu is uniek en dit vraagt om een unieke persoonlijke aanpak. Ik zorg ervoor dat nieuw aangeleerd verkoopgedrag echt in het DNA van de verkoper gaat zitten', onderstreept Eric Reversma.

De komende weken zijn belangrijk voor deze ondernemer uit de Haarlemmermeer. Op 28 oktober maakt de jury de top 4 bekend, maar ook dingen de finalisten met de meeste stemmen mee naar de publieksprijs die op 1 december bekend wordt gemaakt. Een mooie opsteker voor deze ondernemer. Maar ook voor de gemeente Haarlemmermeer waar hij woont en zijn bedrijf is gestart. Stemmen op Eric Reversma kan nog tot 28 oktober via nextentrepreneur.nl/deelnemers.

Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen op succes te vergroten organiseren MKB-Nederland en Rabobank voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur. 

Startende ondernemers zijn belangrijk voor het ondernemerschap en de economie in Nederland. Zij zorgen voor innovatie en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. The Next Entrepreneur biedt (potentiële) starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema's, inspirerende praktijkcases en een stevig netwerk.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie