Winkelcentrum Skagerhof viert 35-jarig bestaan

26 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP De winkeliers van Skagerhof vieren in de week van 26 t/m 31 oktober het 35-jarig bestaan van het winkelcentrum. Naast de vele lopende aanbiedingen van de winkeliers is er een speciaal feestprogramma samengesteld.

Tot en met zaterdag 31 oktober loopt de zoek en win actie: van vele winkeliers is een cartoon gemaakt, weet u welke winkeliers bij welke winkels horen? Dan maakt medn kans op vele leuke prijzen. Bijvoorbeeld een jaar lang gratis naar onze kapster, een jaar lang gratis brood van onze bakker, één van de mooie pakketten van onze slager, Da of Primera. De hoofdprijs is een prachtige elektrische fiets. Deelnameformulieren zij bij alle winkeliers verkrijgbaar. Meedoen kan nog t/m zaterdag.

Op donderdag 29 oktober zal de Surprise Shopper, tussen 15 en 20 uur, aanwezig zijn. Er zijj daardoor straks honderd winnaars waarvan de boodschappen door de winkeliers van Skagerhof worden betaald. Tevens zullen vele winkeliers het winkelend publiek trakteren op wat lekkers. Een kleine greep uit de trakterende winkeliers: De Lidl trakteert op lekker fruit, de Cafetaria op lekkere snacks, de bakker en slager zullen hun lekkere verse producten laten proeven en bij de Primera kan men terecht voor een glaasje fris.

Op zaterdag 31 oktober is het de hele dag feest. Zo zal de Cartoonist Edwin Hogeboom de hele dag gratis portretten maken van bezoekers. Ook is er naast de vele traktaties van de winkeliers een Poffertjesbakker die gratis poffertjes uitdeelt. De Caribbean Brassband International verzorgt om 14 en 15 uur een spetterend optreden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie