Repair Café Zwanenburg-Halfweg

27 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

ZWANENBURG In december worden veel elektrische apparaten uit de kast gehaald voor allerlei lekkere hapjes rond Sinterklaas en Kerst. Het is dan een tegenvaller als ze het niet doen. Het Repair Café Zwanenburg-Halfweg kan dan hulp bieden. Dinsdagmiddag 8 december is het Repair Café in CEA De Hoek, Plantsoenlaan 2 in Zwanenburg vanaf 13.30 uur weer open. Het is het laatste café van 2015.

Onder het motto 'Weggooien? Mooi niet!' probeert een team van inmiddels ervaren vrijwilligers defecte apparaten, fietsen met een kapotte kabel of rare tik en kleding met een scheur te repareren. Bij de reparaties blijven de eigenaren er zelf bij zitten.

Alle reparaties gebeuren gratis, maar wel wordt een bijdrage van zo mogelijk € 5 gevraagd. Daarvan wordt bijvoorbeeld een betere naaimachine gekocht. Want Repair Cafés draaien zonder subsidies of andere inkomsten van buiten af.

Het Repair Café Zwanenburg-Halfweg in CEA De Hoek, Plantsoenlaan 2 in Zwanenburg is elke 2e dinsdag van de maand open van 13.30 tot 16 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie