Jan Akkerman ft. Benjamin Herman in Duycker

30 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 12 december staan de twee grootmeesters Jan Akkerman en Benjamin Herman samen op het podium van Duycker. De deur gaat om 20.00 uur open en het concert begint om 21.00 uur. Kaarten zijn €15,- incl. in de voorverkoop en €17,- incl. aan de deur.

Deze avond krijgt het publiek de kans om twee van de beste muzikanten van Nederland samen aan het werk te zien. Jan Akkerman speelt samen met saxofonist Benjamin Herman een avondvullende set.

Jan Akkerman heeft geen introductie nodig. Al 40 jaar is hij een van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Internationaal is hij vooral bekend van zijn rol in bands als Brainbox en Focus. Nu tourt hij de wereld af als solo artiest. Recentelijk gaf hij nog concerten in Rusland, Australië en JapanConcerten van deze grootmeester zijn altijd weer fris, energiek en nooit voorspelbaar.

Op het podium wordt Jan Akkerman bijgestaan door Benjamin Herman. Deze saxofonist is een van de meest originele jazzmuzikanten uit Nederland. Hij tourt de hele wereld over met zijn bigband, trio of kwartet. Maar ook in Nederland is hij vaak genoeg op het podium te vinden met zijn saxofoon. Op deze avond staat hij Jan Akkerman bij.

OPEN: 20:00 | AANV: 21:00 | VVK: €15,- incl. | DEUR: €17,- incl. | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie