Donderdage in Duyckercafé

30 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Vanaf deze week serveren de mannen van De Beul twee soorten kaasfondue in Duyckercafé op de donderdagen. De koude wintermaanden staan voor de deur en daar hoort ook wintervoedsel bij! Voor €17,50 p.p. en zelfs zonder reservering kan iedereen plaatsnemen.

Er valt te kiezen tussen:

- De Beul Classic Fondue - Goudse en gruyére kaas

- De Beul Fondue - Gorgonzola en rode port

Beiden geserveerd met vers brood, komkommer, bospadestoelen, bleekselderij en wortel om te dippen.

Een cateraar met de barbecue als primair wapen, waarbij het gaat om een robuuste en royale maaltijd. De Beul bereidt biologisch vlees, maar ook vegetarische gerechten met passie, liefde en een knipoog naar vervlogen dagen. Dit gilde van grillers, welke is gesmeed uit vriendschap en bevlogenheid voor (h)eerlijk eten, verzorgt sinds dit seizoen op vrijdagen en zaterdagen maaltijden in het Duyckercafé. Dit wordt nu uitgebreid met een heerlijk winterse kaasfondue op de donderdagen. Ben je benieuwd? Kom vooral een keertje proeven!

OPEN: 18:00 | Prijs: €17,50 p.p. | www.duycker.nl | www.de-beul.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie