Lancering van nieuwe en duurzame interieur kwaliteitsproducten bij Bader

4 december 2015 om 00:00 Ondernemend

80 Genodigden kregen een kijkje in de winkel

Afgelopen woensdagavond stelde Bader zijn winkel open en showde de nieuwste kwaliteitsproducten op gebied van verf, behang, gordijnen, raamdecoratie en vloeren aan 80 genodigden.

Dick Bader vertelde in zijn welkomstwoord aan de architecten en interieurstylisten: "de trend voor 2016 is het gebruik van oude ambachten en tradities en dat is terug te zien in producten en materialen. Daarom presenteren wij u onze duurzame kwaliteitsproducten zoals de collecties van 100% milieu neutrale verf, de natuurlijke pigmentenverven en gerecyclede gordijnen."

Ook liet Dick de genodigden kennis maken met het nieuwste isolatieglas waartussen raambekleding zit en lanceerde hij Semppel. Bader mag zich hiermee gelukkig prijzen. Zij zijn de eerste winkel met Semppel, een kleurtester in een knijpzakje voor 1 m² muurverf.

Daarnaast werd er uitvoerig aandacht besteed aan de nieuwste collecties van behang zoals de chique, hippe behangcollectie van Texam.

Th. M. Bader staat al 60 jaar voor vakkundig werk en levert alleen de hoogste kwaliteit maar ze hebben ook een eigen interieurstylist, vaktechnische collega's en 10 gediplomeerde ervaren behangers, schilders en glaszetters, die het werk voor u kunnen uitvoeren.

De verf- en behangspeciaalzaak van Bader verhuisde onlangs naar een 300 m2 geheel nieuw ingerichte winkel (Gieterij 19, bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout).

U bent van harte welkom in de winkel.

Voor meer informatie: Brigitte Bader, b.bader@baderbv.nl, www.baderbv.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie