Avontuurlijke familiemusical 'Koning Arthur' in De Meerse

11 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Beleef het wereldberoemde magische sprookje van Koning Arthur, met dappere ridders, tovenaars en prinsessen in 'Koning Arthur', de nieuwe avontuurlijke familiemusical van Theater Terra. Het Engelse volk verlangt al jaren naar een koning en volgens een legende kan er in hun land pas iemand gekroond worden, wanneer het diegene lukt om een betoverd zwaard uit een rots los te trekken. Wanneer de jonge Arthur daar moeiteloos in slaagt, begint een groot avontuur. Met hulp van de tovenaar Merlijn en de ridders van de ronde tafel zou Arthur weleens de grootste koning ooit kunnen worden… Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De try-out van 'Koning Arthur' is te zien op zondag 3 januari om 14:00 uur, en de première is te zien op vrijdag 15 januari om 19:15 uur, in de grote zaal van De Meerse.

Theater Terra, bekend van 'Koning van Katoren' en 'Ali Baba en de 40 rovers', maakt al bijna 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in de Nederlandse en Vlaamse schouwburgen. In de afgelopen jaren heeft Theater Terra diverse prijzen gewonnen, waaronder de Hans Snoekprijs, de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. Dit seizoen spelen ze 'Koning Arthur', een verhaal dat altijd gepaard gaat met riddergevechten en schone jonkvrouwen. Een groot en spannend avontuur voor de hele familie, met lessen over moed, goed en kwaad.

De Meerse grote zaal

Zondag 3 januari - 14:00 uur

Vrijdag 15 januari - 19:15 uur

www.demeerse.nl

Kaarten voor 'Koning Arthur' zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie