Kagia met goed gevoel de winter in

13 december 2015 om 00:00 Sport

LISSERBROEK Op eigen veld boekte Kagia een 4-2 overwinning op NVS'46, al maakte de club van trainer Anton Wijsman het zichzelf na de pauze nog moeilijk. Vlotte doelpunten van Dirk Jan Ligtenberg en Tijs van der Schinkel zorgden zaterdag voor een voortvarende start. De 3-0 door Mark Zonneveld vlak voor rust leek de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien.

Na de pauze kon Kagia echter geen vervolg geven aan de goede eerste helft. NVS had dat in de gaten en bracht met twee doelpunten in de tweede helft de spanning weer terug in de wedstrijd. In de slotfase bracht Alain van Kesteren zijn club dan toch in veilige haven en werden de drie punten in eigen huis gehouden. "We gaan met 28 punten de winterstop in, een goed resultaat. De eerste vijf wedstrijden daarna zullen bepalen waar wij onze pijlen in de tweede seizoenshelft op gaan richten", aldus Wijsman.