De Bigband Haarlemmermeer met de 'Sundayafternoon Christmasshow'

13 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 20 december om 14.00 uur De Bigband Haarlemmermeer met de 'Sundayafternoon Christmasshow' in Gebouw van Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw Vennep.

De Bigband Haarlemmermeer timmert al 15 jaar serieus en met veel plezier aan de weg onder leiding van dirigent Paul Beugels. De band is ontstaan onder de vleugels van het toenmalige Centrum voor Kunst en Cultuur, nu Pier K. De band houdt van een uitdaging en deed mee aan diverse concoursen, speelde in 2006 in een musical over het leven van Billie Holiday en in 2012 zelfs de volledige West Side Story van Leonard Bernstein. De Bigband Haarlemmermeer legt zich toe op 'klassiek' jazzrepertoire zoals de bands van Ellington en Basie en repertoire uit de Latijns-Amerikaanse hoek.

Kerstconcert

Jaarlijks brengt de band een fraai kerstconcert in de Amerikaanse swingtraditie. Met klassiekers als 'Jingle Bell Rock', 'Santa Baby' en 'Have Yourself A Merry Little Xmas' en daarnaast nummers als 'Get Out Of Your Lazy Bed' en 'All I want for Christmas'. Het concert van deze middag staat in dit teken. De band wordt voor deze gelegenheid aangevuld met 'special guest' vocaliste Yvonne Mandigers.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 4.00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Belangrijk: Wilt u voor de voorstelling van 27 december 2015 of 3 januari 2016 kaarten reserveren en/of de Meertaxi bestellen dan kunt u dit doen op vrijdag 18 december. Dit is omdat Meerwaarde gesloten is op 25 december 2015 en 1 januari 2016.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie