Pancratius boekt vrij eenvoudige uitzege

13 december 2015 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Trainer Bart Jansen van Pancratius over de uitwedstrijd van vanmiddag tegen VVA/Spartaan: "De 1e helft zat redelijk op slot. Zij kregen nog wel een beste kans om de score te openen. In de 2e helft kwamen wij veel beter tevoorschijn. In de 61e minuut maakte Ralf Fenne op aangeven van aanvoerder Jean Pierre Kerkeboom de 0 - 1. Nog geen 10 minuten later mocht Ralf aanleggen voor een penalty. Zij kwamen toen met 10 man te spelen. Die straf vond ik persoonlijk wel erg zwaar. Een minuutje later was het al 0 - 3 na een schitterende aanval over de schijven Ralf Fenne, Omar El Aamrani en uiteindelijk doelpuntenmaker Lionel Grootfaam. Zie liepen daarna nog tegen een 2e rode kaart aan en moesten de wedstrijd dus met 9 man uitspelen. In de 78e minuut scoren wij de 0 - 4 via Steffan Hoogland op aangeven van Ralf Fenne.

Helaas maakten zij toch nog een tegendoelpunt, nadat wij meerdere kansen op de 0 - 5, 0 - 6 en 0 - 7 hadden. Dat tegendoelpunt vormde toch een klein smetje op onze overwinning. Onze doelstelling - 9 punten uit 3 wedstrijden - is niettemin gehaald. De laatste 4 wedstrijden zijn we ongeslagen. Wij spelen aanstaande donderdag nog de bekerwedstrijd tegen De Bilt. Daarna begint de winterstop. Daarin gaan we nog met de selectie op trainingskamp in Balk".