Whatsappen tijdens Christmas Spectacular

14 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HALFWEG Zelfrijdende auto's, ruimtemissies en whatsappen met een mobiele telefoon. We kijken er niet gek van op. Maar hoe cool zou het zijn om meer dan 2000 jaar terug in de tijd te reizen en gewoon live aanwezig te zijn bij de geboorte van Jezus?, stelt Mediorkoor Voices uit Zwanenburg-Halfweg de vraag.

Voices presenteert op donderdag 24 december in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk in Halfweg 'A Modern Christmas Spectacular'. Het originele verhaal uit de Bijbel met een moderne twist. Net als de vol lof ontvangen Paas Xperience belooft ook deze viering een groots spektakel te worden. Een tijdreiziger doet op verassende wijze verslag van het levensgrote schaduwspel waarop de geboorte van Jezus te zien zal zijn. Geen traditionele kerstviering, maar een reis door de tijd die om 19 uur begint. De kerk is open om 18.30 uur.

Kerstmis vier je niet alleen en daarom nodigt het koor alle kinderen uit een klein geschenk als een kleurboek, kleurpotloden of een bal mee te nemen. Bestemd voor kinderen die uit hun land gevlucht zijn en in Nederland worden opgevangen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie