Anton Wijsman langer bij Kagia

14 december 2015 om 00:00 Sport

LISSERBROEK Ook na dit seizoen is Anton Wijsman trainer van v.v. Kagia. Het contract van de Lissenaar is met een jaar verlengd. Wijsman is aan zijn tweede seizoen bezig en heeft tot tweemaal toe moeten bouwen aan een nieuwe selectie.

In het huidige seizoen heeft de trainer 15 nieuwe selectiespelers moeten inpassen. Het resultaat tot nu toe is positief, Kagia staat op een keurige tweede plaats. In het seizoen 2016 - 2017 kan Anton verder bouwen aan de huidige selectie die wellicht zal worden aangevuld met een aantal nieuwe gezichten en A-junioren die mogelijk doorbreken.

Het bestuur is in ieder geval content met de verlenging. "Anton is een trainer die alleen maar met voetbal bezig is", aldus Mark Scholte, voorzitter technische zaken. "Hij kent de kwaliteiten van zijn spelers en gebruikt de juiste kwaliteiten van de spelers om er een goed functionerend team van te maken. Ondanks een krappe voorbereiding heeft Anton het afgelopen seizoen een team neergezet die klaar was voor de 3e klasse en die alleen nog maar kan groeien. Het bouwwerk is nog niet af, er zitten nog genoeg uitdagingen bij deze selectie, daarom ben ik blij dat Anton nog een jaar door gaat."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie