Nu in Hoofddorp: Kids Kung Fu...

17 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Sporten is gezond voor iedereen, je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Maar in de huidige maatschappij heeft onze jeugd vaak iets extra's nodig. Zelfvertrouwen, eigenwaarde en een hogere weerbaarheid zijn vaak nodig om je staande te houden op school en in de maatschappij.

"Met het concept voor Kung Fu Kids hebben we bovenstaande kunnen combineren met heel veel fun", zegt Dennis Wetter, "want het is ook zeker belangrijk dat de kids met plezier gaan sporten". En dit onder begeleiding van ervaren instructeurs die zorgen voor een veilige omgeving in het eigen pand van SWK. Dit pand is voorzien van een speciale zachte vloer en diverse attributen om mee te sporten.

De trainingen bevatten verschillende elementen waarbij er kracht en conditie worden opgebouwd en techniek wordt aangeleerd. Dit alles op een manier die past bij de beleving van de leeftijdsgroep.

De kids worden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen, 5 tot 8 jarigen en 9 tot 13 jarigen. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen niveau trainen met leeftijdsgenoten. Voor de ouders is er tijdens de les koffie, thee en een versnapering aanwezig.

De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend en het is mogelijk om uw kind een gratis proefles mee te laten draaien. U kunt uw kind opgeven op de website www.kidskungfu.nu of u kunt bellen of appen met nummer 06 16 46 06 82.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie