Eerste bewoners Eigen Haard terug

18 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

ZWANENBURG Groot feest in de Sparrenlaan op deze donderdag 17 december. Na afwezigheid van een half jaar keerden aan het einde van de middag de eerste twaalf bewoners terug in zorgcentrum Eigen Haard. Vandaag volgen de overige twintig bewoners.

Precies een half jaar geleden vertrokken de veertig bewoners van Eigen Haard naar het gebouw van Sint Jacob in Amsterdam om ruimte te maken voor de bouwvakkers die het Zwanenburgse zorgcentrum compleet hebben gerenoveerd. Zowel van binnen als van buiten. Dat zie je en dat ruik je. En dat de bewoners nog vóór de kerstdagen terug zijn, dat maakt de vreugde alleen nog maar groter.

Alle kamers zijn prachtig opgeknapt, de sanitairruimte is vergroot en dankzij nieuw meubilair, nieuwe vloerbedekking en een fris verfje zijn van de huiskamers sfeervolle ruimtes gemaakt waar het goed toeven is. Klaar voor de toekomst om met een dolblije locatiemanager Jan Davelaar te spreken terwijl hij vol trots een rondleiding geeft door het prachtig opgeknapte gebouw terwijl de catering alles klaar zet voor het buffet waarmee de bewoners worden verwelkomd.

Meer nieuws komende donderdag in de papieren versie van HCnieuws.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie