Kerstvakantie in volle gang op Jeugdland Hoofddorp!

18 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Vol van die kerst etentjes en klaar met het stilzitten aan tafel? Kom lekker spelen op Jeugdland, zodat je alle energie weer kwijt kan! We sluiten het jaar af met een wedstrijd spijkermeppen, een gamedag en een mooi kamvuur met lekkere snack. Als klap op de vuurpijl gaan we op Oudjaarsdag weer heerlijke oliebollen bakken. Dus kom naar Jeugdland en leef je lekker uit!

Donderdag 24 december Ren je Rot

Vrijdag en zaterdag Jeugdland Gesloten ivm Kerst

Maandag 28 december Spijkermeppen

Dinsdag 29 december Gamedag

Woensdag 30 december Kamvuur met Snack

Donderdag 31 december Olliebollen bakken

Vrijdag 1 januari Dicht ivm Nieuwjaarsdag

Zaterdag 2 januari Laat zien wat je kan show

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgersingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net, of kom gewoon even langs!

Jeugdland Hoofddorp is nu ook te volgen via Facebook, op die manier blijf je op de hoogte welke activiteiten er plaats vinden. Wij zijn geopend op: woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Adres: Redenburgsingel 100. Voor meer informatie zie: www.jeugdland.net

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie