Muzikale show van The Bluebettes

18 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Herbeleef de Sixties in De Meerse

HOOFDDORP Kent u ze nog? De meiden die vorig jaar al zorgden voor een heerlijke knipoog naar de sixties, komen terug! Op heel eigen wijze en met een hoop girlpower brengen zij hits van vrouwelijke artiesten van onder andere The Supremes en Aretha Franklin weer tot leven. Waar zangeressen vijftig jaar geleden alleen dansjes uitvoerden voor de begeleidingsband, kruipen deze dames zelf achter de drums en worden de gitaren omgehangen. Dit alles tegelijk met fijne close harmony zang en swingende choreografieën. Een genot om naar te kijken èn te luisteren. The Bluebettes met 'Bang Bang!' zijn te zien op zaterdag 9 januari om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

'Bang Bang!', vernoemd naar een hit van Cher, is vanaf oktober in reprise na het wervelende succes van afgelopen jaar. De liedjes vormen de basis, maar daarnaast wordt er een verhaal verteld over de jaren zestig. Een decennium waarin veel is gebeurd, waaronder het baanbrekende werk van veel donkere musicerende vrouwen. Deze sterke vrouwen hebben ervoor gezorgd dat de weg is vrijgemaakt en dat er meer vrijheid is om je eigen keuzes te maken. De Bluebettes willen via deze show deze vrouwen uit de jaren zestig bedanken. Een ode dus. Wil u het jaar goed beginnen en bent u klaar voor een avond fingersnappen tot u blaren heeft en hip-shaken tot u erbij neervalt? Kom deze krachtige vrouwen dan bewonderen in De Meerse.

''De show Bang Bang! is zo aanstekelijk dat je niet kunt blijven zitten en luid meebrullend de finale beleeft''. De Stentor

De Meerse kleine zaal

Zaterdag 9 januari - 20.30 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie