TRY RUGBY: leer rugby in zes weken bij RC Haarlemmermeer Hawks

18 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Vanaf de eerste week van januari organiseert Rugby Club Haarlemmermeer Hawks op het eigen veld op sportpark De Deugd in Hoofddorp voor de eerste keer de introductiecursus TRY RUGBY.

In 6 weken worden de deelnemers klaargestoomd voor de rugbysport; spelregels, techniek, kracht, snelheid, discipline en respect. Alles komt aan bod. En iedereen kan meedoen. Groot, klein, dik, dun, snel of langzaam. Zes weken, twee keer per weken trainen.

Veel mensen vinden rugby een mooie sport, maar missen net het laatste zetje om mee te gaan doen. Deze introductiecursus biedt uitkomt. Bijna vrijblijvend kennis maken met de mooiste sport ter wereld. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via introcursushawks@gmail.com!

Rugby zit enorm in de lift in Nederland. Het WK Rugby in Engeland en Wales en de deelname van onze eigen Tim Visser namens Schotland hebben het laatste zetje gegeven om de sport volwassen te maken in ons land. Ook de lokale rugbyclub RC Haarlemmermeer Hawks merkt dat. Nog maar twee jaar onderweg en nu al groeit de club snel richting de 100 leden. En dat is nodig, want ook Haarlemmermeer wil meedoen in de nationale competities. Meer informatie staat op www.rugbyclubhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie