Leden gekozen van enquêtecommissie honkbalstadion

19 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP De gemeenteraad heeft donderdagavond de vijf leden gekozen voor de enquêtecommissie die aanvullend onderzoek gaat doen naar het debacle met de verplaatsing van het honkbalstadion. Die leden zijn Joost Koomen (D66), Henk Kuipers (VVD), Paul Meijer (Forza!), Johan Rip (HAP) en Mariette Sedee (CDA).

De raadsleden Kees van der Linden (Onafhankelijk Liberaal) en Rinus Beusenberg (SRH) hadden zich ook kandidaat gesteld, maar zij kregen onvoldoende stemmen.

De voltallige gemeenteraad besloot kort geleden een enquête te houden, omdat nog niet alle vragen over de verplaatsing van het honkbalcomplex zijn beantwoord. De raad heeft met name nog vragen voor de oud-wethouders Michel Bezuijen, Jeroen Nobel en Arthur van Dijk die weigerden mee te werken aan het recente raadsonderzoek. Bij een enquête kunnen betrokkenen onder ede worden gehoord.

De gemeenteraad moet nog bepalen welke vragen er exact aan de orde moeten komen tijdens de enquête. Dit onderzoek wordt in de loop van volgend jaar gehouden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie