Inteha Hoofddorp verliest van koploper eredivisie

21 december 2015 om 00:00 Sport

HOOFDDORP De heren van Inteha BV Hoofddorp speelden vorige week de bekerwedstrijd tegen Landstede Zwolle. De ploeg die op dit moment koploper is in de eredivisie. Inzet was een kwartfinale plaats voor de beker. Het centre-court was fantastisch opgebouwd en het publiek stroomde langzaam maar zeker binnen en dat werden er ruim 750.

Met een DJ en een spreker die de avond fantastisch in kaart bracht, was alles in orde gebracht voor een mooi basketbalfeest deze avond. De wedstrijd was nooit een wedstrijd, Zwolle was veel te goed en liet zien waarom het zo hoog staat in de eredivisie. Veel druk op de tegenstander geven zij en ze schieten tegen een hoog percentage, waarbij de balsnelheid echt een paar tandjes hoger ligt dan het eerste divisie niveau van de Inteha mannen. Met een score van 1.55 punt per balbezit van Zwolle wordt al snel verklaard waarom het zo´n groot verschil is geworden, tel daarbij het angstvallige begin van de Inteha mannen erbij op en het verhaal over de wedstrijd is compleet. Eindstand 32-130

De aanwezigen konden wel genieten van topbasketball in Hoofddorp. Niet alleen veel (oud) leden van BV Hoofddorp, maar ook bezoekers van omliggende verenigingen kwamen op de wedstrijd af. Een succesvolle avond in de mooie entourage van de SKWA.

Foto's: Jan van de Bilt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie