'Happy New Vennep'

21 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Stichting Onder het Vriespunt organiseert op donderdag 31 december in samenwerking met Meer Events BV voor de 8e keer het evenement 'Happy New Vennep' in centrum Nieuw-Vennep.

Het eindejaarsfeest belooft weer een spektakel te worden. Als vanouds vieren Vennepers, maar inwoners uit omstreken Oud en Nieuw in het centrum van het dorp. Iedereen is dan ook voor deze editie weer van harte uitgenodigd voor dit gratis evenement. Vanaf 23 uur is iedereen welkom om met elkaar de jaarwisseling te vieren en te toosten op een goed en gelukkig 2016!

Ook dit jaar wordt Nieuw-Vennep weer getrakteerd op dance en meezingers. Vanaf het podium, naast Sylvia's Leeuwtje, wordt het feest muzikaal omlijst door DJ's Thom van Riel, Goodgrip, Mitch Blaze, Lakabo, Clenn Kaslander, Buzzfeed en RsHaart

Het gratis buitenevenement stopt om 02.30 uur, maar aansluitend zijn bezoekers welkom in de naastgelegen feesttent. Op vertoon van een vooraf gekocht toegangskaartje kan in de feesttent tot in de late uurtjes nog na gefeest worden. In een aantrekkelijke sfeer en met gezellige muziek, gedraaid door de DJ's Rene Tulipano en Glen Alexis, gaat de organisatie ervan uit dat de feesttent aansluit bij het succes van voorgaande jaren en dat het vooral weer een leuke jaarwisseling wordt.

Kaarten á 10 euro voor toegang tot de feesttent zijn in de voorverkoop uitsluitend te verkrijgen bij Sylvia's Leeuwtje. De kaartverkoop is gestart en wees er dus snel bij want, vol is vol en ook dit feest wil je niet missen!

Als vanzelfsprekend is op en rondom het evenemententerrein 'Happy New Vennep' op last van politie en brandweer, het afsteken van vuurwerk niet toegestaan en mogen meegebrachte zwakalcoholische dranken uitsluitend verpakt zijn in plastic flessen van ten hoogste 0,5 liter. Glaswerk is op en rond het terrein niet toegestaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie