Voor 10 euro naar een verrassingsvoorstelling tijdens het Theaterweekend in De Meerse

23 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Op 15 & 16 januari 2016 vindt het Theaterweekend plaats. Diverse theaters door heel Nederland stellen de deuren wagenwijd open, waaronder Schouwburg De Meerse. Via deze weg hopen theaters aan iedereen te kunnen laten zien hoe mooi het is om naar het theater te gaan. Voor dit weekend kunt u een kaartje kopen voor slechts 10 euro. U kiest voor de vrijdag of zaterdag, maar weet van te voren niet naar welke voorstelling u die avond gaat. Wanneer u een kaartje bestelt, hoort u een week van te voren welke voorstelling het is geworden. Als u per se naar een bepaalde voorstelling wilt gaan, betaalt u daarvoor de normale prijs.

Het Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Zij organiseren een weekend waarin het vak wordt gevierd. "Het is prachtig dat het publiek de kans krijgt om tijdens dit speciale weekend een gevarieerd en aansprekend programma te bezoeken in het theater in de buurt", aldus Albert Verlinde, voorzitter van het in 2013 opgerichte NTF. Doel van het initiatief is de band tussen publiek en het theater in de directe omgeving te versterken.

De Meerse

Vrijdag 15 & zaterdag 16 januari

www.demeerse.nl

Kaarten voor 'Het Theaterweekend' zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie