Charmante Kasper van Kooten houdt 'Bonte Avond' in De Meerse

24 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP De Bonte Avond, wie maakte hem niet mee? Kasper was met vijf vriendjes de Dolly Dots, op knakkende naaldhakken en in schurende visnet-panty's. Ze waren elf. De andere vijf hebben na dat hoogtepunt nooit meer opgetreden, maar Kasper nog iedere avond. Waarom toch? Wie wil hij nog steeds een keer zijn?

In zijn eerlijkste 'Bonte Avond' ooit geeft Van Kooten antwoord, dansend en zingend op zijn muziek van de 80's naar nu. En dat werkt op de lachspieren en traanzakjes. Het is een heerlijke mix van hilarische sketches, verhalen en liedjes. 'Van Kootens Bonte Avond is een ode aan de fantasie met een nostalgische saus.' (TROUW****) 'Bonte Avond' is te zien op vrijdag 15 januari om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

Na twee verhalende voorstellingen staat Kasper van Kooten in 'Bonte Avond' weer eens als zichzelf op het podium. Hij neemt ons in zijn zesde cabaretprogramma mee naar het jaar 1984 waar hij op de hakken van zijn moeder op de bonte avond verschijnt. Hij is voor de voorstelling eens lekker in zijn persoonlijke herinneringen gaan wroeten. Naar eigen zeggen is het een hardcore, oldschool cabaretprogramma geworden vol met sketches, liedjes, conferences en de Dolly Dots. Nog steeds is zijn fysieke talent onmiskenbaar, kan hij smakelijk imiteren en schakelt hij slim tussen vroeger en nu. Kasper staat nu 12,5 jaar in het theater en heeft nog 12,5 jaar te gaan, tot zijn dochter haar Bonte Avond kan hebben en hij met een gerust hart kan stoppen. Of moét stoppen, van haar.

De Meerse kleine zaal

Vrijdag 15 januari - 20:30 uur

www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie