Niet Schieten! op zoek naar het ware heldendom in 'KUSJE EROP!'

24 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Waar zijn de helden van vroeger? De Don Juans, de Zorro's, de Mega Mindy's? De mannen en vrouwen met lef en fatsoen. Mannen die een vrouw nog het hof weten te maken en voor haar door het vuur gaan. Of simpelweg nog de spreekwoordelijke hoed voor haar afnemen. Zij die het verschil nog kennen tussen goed en fout, en daar naar handelen! Ze zijn er niet meer. En nèt nu daar zo'n enorme behoefte aan is. Maar hoe hoog scoren de mannen van Niet Schieten! eigenlijk zelf op de heldenmeetlat?

In 'Kusje erop' nemen ze zichzelf eens flink de maat in een fysiekprikkelende voorstelling. Met een grote grapdichtheid en hilarische schijnlogica gaan Arend en Maarten in een ijzersterk verhaal de strijd aan met het groeiende cynisme, de kusje-erop-mentaliteit en vooral met elkaar. Met slechts één doel voor ogen: het ware heldendom hervinden! Niet alleen voor zichzelf maar ook voor een mooiere wereld! Gewapend met stevige grappen en keiharde hilariteit en als dat niet werkt ….nou ja, KUSJE EROP!

In mei stond een try-out van deze voorstelling in De Meerse. Nu gaat Niet Schieten! in première op zaterdag 16 januari om 20.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

Niet Schieten! bestaat uit Arend Edel en Maarten Hennis. In 1994, toen zij nog met zijn drieën waren wonnen zij de jury- en publieksprijs op Cameretten. Vanaf toen ging het snel en maakten de heren 20 jaar programma's, waaronder 'Kwaad Bloed' en 'Zieke Geesten', 'Nymfomannen (16+)' en 'Mannen zijn Zeikwijven'.

De Meerse grote zaal

Zaterdag 16 januari - 20.15 uur

www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie