Aron Elstak is op zoek naar helden in Het Oude Raadhuis

24 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Aron (halve finalist Cameretten) is in de war. In de war door mensen die maar wat roepen. In zijn nieuwe voorstelling 'Met de moed der wanhoop' gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken.

Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer? Aron heeft helden nodig. Hij zoekt ze in het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in u. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop. 'Met de moed der wanhoop' is te zien op vrijdag 8 januari om 20.30 uur in Het Oude raadhuis.

Stel: je bent jong, hypergetalenteerd en je woont in Alblasserdam. Wat dan? Dan trek je met de moed der wanhoop de wijde wereld in. Opeens sta je in de halve finale van Cameretten en roemt de jury je om je timing en originele teksten. Maar wat dan? Het overkwam Aron Elstak nadat hij eerder al het Rotterdamse theaterfestival Pitch had gewonnen. Tijd voor een nieuw programma! Ook in zijn tweede cabaretprogramma heeft de pas tweeëntwintigjarige Aron zijn hele ziel en zaligheid gestopt. Een waanzinnig leuke, nieuwe show waarin Aron ook muzikaal weer weet uit te blinken.

Het Oude Raadhuis

Vrijdag 8 januari - 20.30

www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie