Karaoke met Theo Elstgeest

28 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Badhoevedorp - Het Zondagmiddagpodium gaat onder muzikale leiding van Theo Elstgeest zingend het nieuwe jaar op 3 januari 2016 om 14.00 uur in dienstencentrum 't Rietland, Chr. Huygensstraat 21 in Badhoevedorp.

Karaokeshow

Kun je zingen, zing dan mee! Dit is het thema van de Karaokeshow met Theo Elstgeest. Bij deze karaoke-middag staat het samen zingen van bekende liedjes van vroeger en nu op het programma. Een programma dat door uzelf als bezoeker wordt samengesteld. Want de keuze voor wat er gezongen gaat worden ligt bij u!

Uit de uitgebreide karaoke-gids is de keuze aan liedjes veelzijdig. Enkele voorbeelden zijn: Het Dorp, De Clown, Het Kleine Café aan de Haven, Kom van dat Dak af, Avondklokje en nog veel meer. Naast Nederlandstalige nummers kunnen ook populaire Engelstalige songs worden gekozen. De tekst ervan wordt op een groot scherm zichtbaar, zodat iedereen mee kan doen.

Muzikale leiding

De show wordt gepresenteerd door Theo Elstgeest. Hij heeft in zijn leven vele instrumenten bespeeld. Als allround musicus kan hij met zijn keyboard-synthesizer vele muziekstijlen aan, wat juist bij deze karaokeshow goed van pas komt.

Naast meezingen kunt u ook de uitdaging aangaan om als soloartiest, duo of trio een nummer ten gehore te brengen. Iedere combinatie is mogelijk. Denkt u dat u niet kunt zingen? Ook dan bent u welkom om te genieten van deze muzikale middag.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 4.00, inclusief een kopje koffie of thee en kaarten zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Er kan voor deze voorstelling niet op vrijdag gereserveerd worden, want vrijdag is het 1 januari en is het kantoor van MeerWaarde gesloten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie