Wekelijks Gezond Natuur Wandelen in de Haarlemmermeer

3 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

De stichting Gezond Natuur Wandelen biedt wekelijks op meerdere locaties in het land aantrekkelijke en laagdrempelige gratis wandelingen aan, óók in de Haarlemmermeer!

In Hoofddorp kunt u elke dinsdag mee voor een gezonde natuur wandeling van een uurtje. Er wordt gewandeld van 10.00-11.00 uur in een rustig tempo, vanuit wijkcentrum 'De Boerderij' aan de Lutulistraat 139 in Pax - Hoofddorp.

Ook in Nieuw-Vennep wordt er gewandeld, elke maandag van 10.00-11.00 uur, vanuit wijkcentrum 'Linquenda' aan de Oostmoor 52.

Het recept? Elke week, zelfde tijd, zelfde locatie, onder begeleiding van twee gidsen, een uurtje lekker wandelen langs een zo groen mogelijke route, in een rustig tempo.

Voor wie? Voor iedereen die meer wil gaan bewegen, van de natuur wil genieten of anderen wil ontmoeten. U hoeft zich niet van te voren op te geven en deelname is gratis.

Vooraf en/of na afloop van de wandeling kunt u nog een lekker kopje koffie of thee drinken in het wijkcentrum.

Kom ook in beweging en laat u verrassen door de groene omgeving dicht bij huis!

Om deze wandelingen mogelijk te maken in de Haarlemmermeer, wordt nauw samengewerkt met diverse partijen, waaronder o.a. Sportservice Haarlemmermeer, Stichting MeerWaarde (welzijn), ANBO (ouderen), Gemeente Haarlemmermeer en Stichting Maatvast (wijkcentra).

"Met zijn allen, voor iedereen, gezond wandelen in het groen!"

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie