Gezond eten en meer bewegen? I love to run wijst de weg!

4 januari 2016 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Een nieuw jaar betekent goede voornemens. En wie denkt er dan niet aan gezond eten en meer bewegen? De drukke en lekkere periode die achter ons ligt maakt het ongetwijfeld voor iedereen de moeite waard om in 2016 te focussen op twee belangrijke vragen: hoe zorg ik voor goed en gezond eten en hoe combineer ik dat met verantwoord bewegen? De organisatie I love to run, eerder al initiatiefneemster van de Ladies Moonlinght Run rondom de Toolenburgse Plas, wijst daarbij graag de weg.

Op maandagavond 11 januari trapt ze af voor een gezond, bewegelijk, 2016. In de kantine van voetbalvereniging UNO organiseert I love to run, samen met Adviesbureau De Winter (dieet), Fysio Cura Plaza (fysiek) en Fit4Run (Intersport) een interessante informatiebijeenkomst, waar iedereen welkom is. Aanvang: 19.30 uur. Toegang: gratis. Er wordt, met als motto Samen doneren wij voor een goed doel een vrijwillige bijdrage gevraagd. Die gaat in dit geval naar het Spaarne Gasthuis.

U wilt uw goede voornemens waar maken? Hartelijk welkom op 11 januari bij vvUNO, Bennebroekerweg 600, tegenover de Toolenburgse Plas.

Meer info over de runs is beschikbaar via www.iLovetoRun.nu

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie