5 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Samen met andere vrouwen starten met Zumba

Sportservice Haarlemmermeer start vanaf januari in samenwerking met Islamitisch Sociaal Cultureel Centrum Haarlemmermeer (ISCCH) elke woensdag met Zumba in de wijk Overbos. Deze activiteit wordt begeleid door een actieve en enthousiaste dame. Komt u ook een keer een gratis proefles doen?

Wat is Zumba?

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Zumba is een leuke intervaltraining (aerobic en fitness) die wordt afgewisseld met korte danscombinaties. Met elke swingende Zumba workout beweging werk je aan je onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam.

Meer informatie

De zumba lessen vinden vanaf 6 januari elke woensdagochtend van 10:30 - 11:30 uur plaats in de gymzaal Boskern 1. De eerste les is gratis, en daarna kunt u een strippenkaart kopen à 25 euro waarmee u tien keer kunt deelnemen. Ook is er de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor een betalingsregeling via 'Haarlemmermeer doet mee'. Indien u interesse heeft, kunt u zich aanmelden via Sportservice Haarlemmermeer, Marloes Beers, mbeers@sportservicehaarlemmermeer.nl of 023-557 59 37.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie