Maak een muzikale reis door de 50's en 60's met Vezpa in De Meerse

6 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Of je nu halverwege de vorige eeuw bent geboren of rond de eeuwwisseling, telkens weer blijkt: de muziek uit de 50's en 60's is voor iedereen! Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig! Strak in pak en met 'de swagger van Jagger' gaan zij onverschrokken elk podium te lijf! Gewapend met een breed arsenaal aan hits, authentiek instrumentarium en zonnebrillen! Elke noot gespeeld zoals oorspronkelijk bedoeld. Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; een live-ervaring waar het plezier vanaf spat! 'Een muzikale reis door de jaren vijftig en zestig' is te zien op vrijdag 22 januari om 20:15 in de grote zaal van De Meerse.

Vezpa bestaat uit vier jonge gasten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis. "We spelen de muziek van onze ouders alsof we zelf uit die tijd komen". De liefde voor de sound van weleer bracht de band al naar meer dan honderd podia in binnen- en buitenland. Voor de jongens is Rock 'n Roll de muziek waar het allemaal mee begonnen is en ze zien het als hun missie om deze liefde voor de muziek te verspreiden. Een theatertournee met een luisterpubliek is voor de jongens heel wat anders dan ze gewend zijn. Normaal spelen ze in live muziek bars en op festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten waar het dak er altijd af gaat. Nu is hun doel om de muziek nog beter te benaderen dan ze al deden en de perfecte show neer te zetten. Ze doen dit met meer dan de muziek alleen. Ook met hun outfits en de sfeer nemen ze hun luisteraars zoveel mogelijk mee terug in de tijd.

De Meerse grote zaal

Vrijdag 22 januari - 20:15 uur

www.demeerse.nl

Kaarten voor 'Een muzikale reis door de jaren vijftig en zestig' zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie