Cabaretier Jasper van Kuijk met 'Onder de streep' in Het Oude Raadhuis

6 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

We houden niet van risico's nemen. Voor elke keuze die gemaakt moet worden, proberen we stapels informatie te verkrijgen. Dus ook nu. Wie is Jasper van Kuijk? Wat wordt er over hem geschreven en heeft hij misschien al eens iets gewonnen? Je wilt natuurlijk weten wat je krijgt, anders is het wellicht zonde van je tijd. Dit is precies waar de nieuwe voorstelling 'Onder de streep' over gaat; de behoefte om alles zeker te weten. Van Kuijk daagt je uit om eens een keer niets op te zoeken en je te laten verrassen. De try-out van de voorstelling 'Onder de streep' is te zien op zaterdag 16 januari om 20:30 in Het Oude Raadhuis.

Wilt u volledig verrast worden, lees dan niet verder. Jasper van Kuijk is caberatier en columnist voor De Volkskrant en De Ingenieur. In 2010 won van Kuijk zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten. Zijn eerste avondvullende voorstelling ''t Kan nie op' kreeg veel waardering en werd in 2013 uitgezonden op televisie. Met zijn tweede voorstelling vestigde hij definitief zijn naam als talentvolle nieuwkomer in cabaretland. In 2014 ontving hij het Stijgend Applaus Stipendium en nu staat hij alweer met zijn derde voorstelling in de theaters. "Hij gaat niet voor de snelle lach, maar te lachen valt er genoeg", quote de Theaterkrant.nl

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 16 januari - 20:30 uur

www.demeerse.nl

Kaarten voor 'Onder de streep' zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie