Alpha-cursus van start

7 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

In januari gaat op diverse plaatsen in Nederland de Alpha-cursus van start voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Ook in de Levend Evangelie Gemeente wordt de cursus gehouden. Vanaf dinsdag 19 januari ben je van harte welkom.

Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de Alpha-cursus. De cursus is eigentijds, vrijblijvend maar ook gewoon leuk. Het is een plek waar er naar jou wordt geluisterd en waar je met al je vragen over het christelijk geloof terecht kunt. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: Is er meer? Wie is Jezus? En wat is bidden?

De deelnemers komen tien weken lang op de dinsdagavond bij elkaar. Elke avond begint om 19.00 uur met een maaltijd, zodat je je medecursisten beter kunt leren kennen. Daarna volgt er een inleiding over een onderwerp en praat je hier in kleine groepjes over door. Halverwege de cursus is er een gezamenlijk weekend.

De Alpha-cursus vindt plaats in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@leg.nl. De cursus is gratis, voor het weekend wordt een bijdrage gevraagd. Wil je meer weten? Kijk dan op www.leg.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie