Nieuw: Frank Vaneman Automotive

7 januari 2016 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP "Een bedrijf met alleen maar tevreden klanten, dat wil ik volgend jaar bereikt hebben", zijn de woorden van Frank Vaneman. Zaterdag 2 januari was het zover, toen opende Frank Vaneman voor het eerst de deuren van zijn nieuwe autobedrijf in Hoofddorp en Amsterdam. Op deze twee locaties vertegenwoordigt hij de merken Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth onder de naam Frank Vaneman Automotive.

"Ik krijg op mijn vijfenveertigste een heel mooie kans om het bedrijf uit te bouwen dat ik altijd al voor ogen had", laat Vaneman weten. "Ik begin daarom weer met een blanco bladzijde en dat geeft ontzettend veel energie. De basisgedachte van het bedrijf bij alles wat er gedaan wordt: wat vindt de klant ervan? Daarom gaan we zeven dagen per week open, hebben iedere avond koopavond en de werkplaats is ook op zaterdag open."

Wat Frank Vaneman volgend jaar bereikt wil hebben? "Een bedrijf met alleen maar tevreden klanten. Ik geloof in een stukje herkenbaarheid. Het bedrijf draagt daarom ook gewoon mijn eigen naam! Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is en daar mogen ze mij persoonlijk op aanspreken", besluit de enthousiaste ondernemer.

Klanten van Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth zijn van heden dus welkom aan de Robijnlaan 2b in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie