Spelletjesavond in het Pier Kafé

11 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Pier Kafé bij Pier K op het Harmonieplein niet alleen geopend tijdens evenementen en activiteiten, iedere donderdag- en vrijdagavond kan men hier terecht voor een drankje en een portie bitterballen. Het café is open van 19.30 tot 24 uur.

Naast de maandelijkse bandjesavond en het open podium, wordt het aanbod uitgebreid met een spelletjesavond. Vrijdag 15 januari is iedereen van harte welkom een spelletje te komen spelen in het Pier Kafé. Er zijn spellen aanwezig uit de oude en de nieuwe doos, maar schroom niet om ook eigen spellen mee te nemen.

Vanaf februari staat iedere eerste donderdag van de maand in het teken van de pubquiz. Vanaf 20 uur wordt de kennis van de bezoekers getest op het gebied van muziek, sport, film en algemene kennis. De pubquiz wordt gespeeld in teams van vijf personen. Aansluiten bij een team of je eigen vrienden, familie en buren optrommelen om een team te vormen kan allebei.

Deelname aan zowel de spelletjesavond als de pubquiz is gratis en ook zonder deel te nemen is men uiteraard welkom in het café.

Kijk voor meer informatie op www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie