Kleurrijke harmonieën en excellente wijnen in De Meerse

12 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Het proeven van prachtige wijnen en genieten van heerlijke jazz samengebracht in één theatervoorstelling; dat is 'Jazz and Wine'. Een voorstelling voor levensgenieters. En ondertussen wijzer worden over wat je proeft. Zangeres Joyce Stevens vertelt korte verhalen over de wijnen die geschonken worden, afgewisseld met bekende jazzstukken uit 'the American songbook'. Ook komt recenter werk in combinatie met eigen composities aan bod, zo nu en dan versmolten met een vleugje latin. De voorstelling is ook toegankelijk voor de niet uitgesproken jazzliefhebber. Joyce Stevens, drukt het als volgt uit: "Twee heerlijkheden van het leven, wijn en jazz. Die combinatie verdient toch een podium?!" 'Jazz and Wine' is te zien op vrijdag 29 januari om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

Dat de hemelse combinatie jazz en wijn nog geen plek in de Nederlandse theaters had was voor Joyce Stevens de aanleiding om daar iets aan te doen en de voorstelling Jazz and Wine te maken.

Door haar jarenlange ervaring in het musical vak en haar jazzformatie 'Mijne Heeren' te combineren ontstond een eigenzinnige voorstelling. Maar wat is het? Een concert, een proeverij een theaterstuk? Geef er je eigen naam aan zegt Joyce lachend. Eén ding is zeker, het is een avond genieten. Kom maar gewoon gezellig langs, zak onderuit, proef, luister en geniet. 

De Meerse kleine zaal

vrijdag 29 januari - 20.30 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie