Kruisbestuiving tussen Gruppo Sportivo en Herman Brood in Hoofddorp

13 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Bomitas XL in Podium Duycker

HOOFDDORP Op vrijdag 29 januari treden de Bombitas op in Hoofddorp. Deze dames waren de achtergrondzangeressen van overleden rockster Herman Brood en toeren al tientallen jaren door het land. De deuren gaan om 20:00 uur open.

Wie aan Gruppo Sportivo en Herman Brood denkt kan niet om de Bombitas heen. Het spetterende duo dat sinds 1980 de leden van beide bands heeft versterkt. Live zijn Lies Schilp en Inge Bonthond de grote blikvangers. En de bijzondere kleur van hun stemmen zette de toon van iedere Sportivo en Brood show. Met Max Mollinger en Peter Calicher, drummer en toetsenist van Gruppo Sportivo, maken de Bombitas onder de naam BOMBITAS XL een show waarin hun eigen pophistorie centraal staat. Spannend om te zien en te horen hoe de kruisbestuiving Sportivo, Brood, Powerplay gaat werken.

Support is er van Herman Brood. Natuurlijk kan hij er niet meer in levende lijve bij zijn, maar voor deze gelegenheid is er een Cine Concert beschikbaar gesteld. Tijdens deze concertregistratie warmt Herman Brood de zaal op een unieke wijze op voor de Bombitas! Herman Brood & His Wild Romance traden op 9 december 1978 op in de Westfalenhall in Dortmund. Het concert werd opgenomen door de Duitse televisie en uitgezonden in het legendarische programma Rockpalast.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie