The Hard Way in Podium Duycker

13 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Op vrijdag 22 januari komt de Rotterdamse danceact The Hard Way naar Podium Duycker. Met hun unieke mix van drum&bass, breakcore en hardcore zijn zij een gewilde livesensatie. Deuren gaan open om 23.30 uur.

The Hard Way is een driekoppige drum & bass/breakcore/hardcore formatie bestaande uit: Limewax, Bong-Ra en Thrasher. De avond bestaat uit een volle live show + DJ sets van deze drie heren. Alle drie de mannen zijn legendes op het gebied van extreme elektronische muziek. Al jarenlang trekt The Hard Way volle zalen met hun DJ-sets. Limewax is de grondlegger van het zogenaamde 'skullstep' genre. Bong-Ra is vooral bekend door zijn rol in het ontwikkelen van het breakcore genre: breakbeat gemixt met hardcore. Thrasher heeft in meerdere hardcore bands gespeeld en is o.a. labelbaas van het gewaardeerde PRSCPT-label die jaarlijks de roemruchte PRSPCT feesten organiseren.

In het najaar doen zij een Nederlandse clubtour en staan daarbij 22 januari in Duycker. The Hard Way weet een live act neer te zetten die je nog nooit eerder gezien hebt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie