Volg je hart bij Rozen & Radijs

13 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 23 en zondag 24 januari 2016 organiseert Rozen & Radijs te Burgerveen het "Volg je Hart" festival.

Naar aanleiding van een bijeenkomst van Flora Holland, de grootste bloemveiling van de wereld, is de tuin van Rozen & Radijs deze week fantastisch aangekleed met allerlei exotische bloemen en planten. Vanaf donderdag 21 januari is deze bloemen expositie open voor publiek. Op zaterdag en zondag is aansluitend het "Volg je Hart" festival.

Op beide dagen kunnen jong en oud vanaf 10:00 uur meedoen aan creatieve workshops zoals bloemschikken, kookworkshops, schilderen en potten bakken. Ook zijn er diverse workshops voor de innerlijke mens zoals mindfulness, face reading, levens energie beheer en een klankschalenworkshop. Ook is er aandacht voor beauty en wellness. Onder het genot van een biologisch hapje en drankje kunnen de gasten genieten van al deze activiteiten.

Entree is het hele weekend vrij, voor deelname aan de diverse workshops kan men een strippenkaart kopen.

Rozenkweker Martijn Vis werkt binnen zijn bedrijf Rozen & Radijs op een biologische en natuurvriendelijke manier. Keuzes worden in balans met de natuur gemaakt. Op deze manier is hij met verschillende bedrijven en mensen in aanraking gekomen. Veel van deze mensen staan op een bijzondere manier in het leven. Een grote groep van deze bedrijven presenteren zich tijdens het "Volg je Hart" festival.

Bijvoorbeeld het bedrijf "Bij de Oorsprong" wat op het festival staat met EM (Effectieve Micro organismen), een natuurlijk hulpmiddel bestaand uit bacteriën, dat zorgt voor gezonde flora en fauna, een goede darmwerking, een schoon huis en een schoner milieu.

Wim Telgt doet onder ander workshops Face Reading. Door de combinatie van de uitingen in het gezicht is de algehele energetische staat van het lichaam af te lezen, hierdoor wordt er inzicht gegeven in de manier waarop u op anderen over komt. Maar uw gezicht legt ook open waar uw kwaliteiten liggen.

Meer informatie over het "Volg je Hart" festival en de verschillende deelnemers is te lezen op de website www.rozenenradijs.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie