De Soos; Dinnershow een avond vol entertainment en lekker eten voor mensen met een beperking.

14 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Haarlem, dinsdag 12 januari 2016 - Het cateringbedrijf De Beul presenteert, in samenwerking met carnavalsvereniging De Meerbonken, Poppodium Duycker en Schouwburg De Meerse een dinnershow genaamd "De Soos". Een dinnershow speciaal voor mensen met een beperking. Dit vindt plaats op 11 februari in de grote zaal van Duycker. Deelname aan het diner kost €7,50 en kaarten zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl of door te mailen naar info@de-beul.nl . Het thema van deze avond is carnaval!

De avond wordt gevuld met een heerlijk 3 gangen dinner bereidt door De Beul. Het entertainment is overgelaten aan de feestspecialisten van De Meerbonken. Gasten kunnen deze avond genieten van een goochelaar, volkszangers, een dweilorkest en lekkere gerechten. Deze gerechten worden gemaakt van lokale producten, zelfgemaakte sauzen en vooral met veel passie. De betrokken partijen stellen hun diensten deze avond geheel belangenloos beschikbaar, dit om mensen met een beperking een avond te bieden die zij niet snel zullen vergeten.

De maatschappij staat in het teken van participeren en dat vraagt veel van de doelgroep waar het evenement De Soos zich op richt, de bovengenoemde vereniging en bedrijven willen wat terug doen doormiddel van deze avond. De inloop is vanaf 17:30 uur en de avond gaat om 18:00 uur van start. Tussen de verschillende acts door serveren vrijwilligers het eten uit zodat de gasten zorgenloos kunnen genieten van al het entertainment. Natuurlijk allemaal in het teken van het carnaval!

Donderdag 11 februari 2016 | prijs: €7,50 | meer info: www.de-beul.nl of www.duycker.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie