Alphacursus: Oriëntatie op geloven

14 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

'Waarom bidden mensen? Wat vier je eigenlijk met Pasen? Wat staat er in de bijbel?' Bij de Alphacursus kun je op een ontspannen manier meer te weten komen over het christelijk geloof. De start is op donderdag 4 februari.

Deze cursus duurt 10 avonden. CrossPoint, een jonge en eigentijdse kerk in Getsewoud, organiseert deze cursus. Dominee Taco Koster hoort in zijn ontmoetingen met mensen die niet (meer) naar de kerk gaan: 'Ik geloof wel dat er iets meer moet zijn?' Of: 'Ik zou mijn kinderen willen uitleggen wat Kerst en Pasen is, maar weet het zelf niet goed.' Of: 'Waarom zijn er mensen die Jezus nog steeds intrigerend vinden?' De Alphacursus is dan de ideale cursus om te doen, alle vragen kunnen gesteld worden en er zijn geen verplichtingen.

Wie interesse heeft, kan vrijblijvend de eerste informatieve avond op donderdag 4 februari bezoeken. De start is om 19.00 uur met een lekkere maaltijd. De Alphacursus is te gast in het Activiteitencentrum 'In Het Zomerpark', Sandestein 42 in Getsewoud. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Taco Koster, tel. 06-19921974 of mail naar info@crosspointgetsewoud.nl. Ook op de site www.crosspointgetsewoud.nl is info te vinden. (Aanmelden is nodig in verband met de maaltijden en het cursusmateriaal.)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie